Hamarosan! 2B Beauty megújul, így jelenleg csak korlátozottan üzemel! 💻 Az esetleges kellemetlenségért elnézést kérünk! Köszönjük a türelmet!

SZOLGÁLTATÁSAINK

SKINPEN

Welcome on board @theskinpen!

SkinPen kollagén indukciós terápia

Minden eddigi ismert mikrotűs eszköznél hatékonyabb. 2 millió  aprócska tűszúrás okozza azokat a mikrosérüléseket, amelyek beindítják a bőr szöveteinek természetes regenerációs folyamatait. Ez a szám akár hússzorosa is lehet az eddig ismert és használt, hasonló elven működő eszközök szúrás számának.

SZOLGÁLTATÁSAINK

ZO® Skin Health

Bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges...

PowerShape 2 alakformálás

A PowerShape2 komplex alakformáló rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákum szívóhatását kombinálja a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében. Többféle  beállítás alkalmazható, ezáltal a vendégek fiziológiai adottságaihoz állítható a kezelés.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény feszesítő és fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírlerakódásokat, javítja a bőr állapotát, csökkenti  a cellulitot, ezáltal feszesebb testkontúrokat  eredményez.

 • alakformálás
 • zsírbontás
 • cellulit csökkentés
 • bőrfeszesítés
 • salaktalanítás
 • arcfiatalítás

Az új generációs multipoláris rádiófrekvencia energiája fájdalommentesen jut be mélyen a bőrbe és a bőr alatti zsírrétegekbe. Melegítő hatása felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát. A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránján keresztül intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. A zsír a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távozik, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürül ki a szervezetből. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás fokozódik a területen, az anyagcsere folyamatok helyreállnak. Ezáltal mérséklődik a cellulit és a helyi zsírdepók megjelenése.

Kezelhető területek: felkar, has, csipő, fenék, comb, hát, arc, toka

Thermage rádiófrekvenciás arc lifting

A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő a bőr feszességét adó kollagén rostokra hat,ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez, stimulálja a fibroblaszt sejtek  kollagén és elasztin termelődését. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában, javítja a mikrokeringést.

HydraBeauty

Hidrodermabrázió (gyengéd savas hámlasztás)

 Az erőteljes, vákummal kombinált vortex tipje nem  csupán  hámlaszt, de egy időben mikrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is végez.  Az eredmény tökéletesen tiszta, ragyogó, fiatalos arcbőr.

A Vortex tip spirál alakban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre bentről kifelé,hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a comedót, az 5 fokozatban állítható vákuum  ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

 • pórustisztítás
 • comedó eltávolítás / eltávolítás segítésére
 • bőrparaziták eltávolítása
 • póruskezelések kiegészítése
 • bőrtónus és szerkezet javítására
 • kezelési eredmények szinten tartásához

1. lépés – kíméletes tisztítás

Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható.

2. lépés – intenzív T-zóna kezelés

Szalicilsavval távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, komedókat. Nyugtatja az szeborreás területeket, csökkenti a faggyútermelést, megkönnyíti a manuális tisztítást.

3. lépés – hidratálás és tápanyagbevitel

Az oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére penetrálnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

A multipoláris elektroporációs (tű nélküli mezoteráoia) kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli eljárás a bőr táplálásáért és megújulásáért. A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz. Multipoláris elektroporáció invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes csatornákat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyagok behatolását a mélyebb bőrrétegekbe LED fényterápiával ellátva a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Elysion pro-végleges szőrtelenítés

Cocoon Medical Elysion-pro Lézeres szőrtelenítő Platform – Újgenerációs nagy teljesítményű Diódalézer, mely az orvostudomány legfrissebb fejlődésén alapul! 

Az Elysion Pro egy új generációs diódalézeres professzionális szőrtelenítő eszköz. Az eszköz működési elve egyszerű, a lézer elpusztítja a szőrszálakat és azok gyökerét.

A készülék lézeres impulzusokkal támadja meg a szőrtüsző pigmentjét – a melanint -, amelyek a szőrtüsző magas hőmérsékleten történő megsemmisülését okozzák a bőr károsítása nélkül. Diódalézer lévén a hosszantartó szőrtelenítés garantált, szemben az ipl szőrtelenítés és a villanófényes szőrtelenítés módszerével.

Az elérhető legújabb technológiával a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes.
A kiválasztott területet lehűtik a kezelés előtt, alatt és után a maximális kényelmi szint és a bőr védelme érdekében.

Az Elysion Pro lézer által hatékonyan kezelt szőr NEM fog növekedni, más szóval az eredmények tartósak. Azonban olyan tényezők, mint a hormonális változások vagy a policisztás petefészkek új szőrnövekedést eredményezhetnek, ami folyamatos további kezelést igényelhet.

Kezdetben 6 kezelésre van szükség, akár 40% -os csökkentéssel is, csupán egy munkamenet után. Ezután felmérhetjük, hogy szükség van-e további kezelésre. Ez az egyénenként eltérő lehet, és összefügg a szőr vastagságával, színével, bőrtípusával és a kezelt területtel.

A lézer a lézerfény impulzusainak kibocsátásával működik. Ezek tartósan károsítják a szőrtüszőt és annak gyökerét. Ennek eredményeként a hatások hosszútávúak. Ezzel szemben más módszerek, például az elektrolízis, rendkívül fájdalmasak és időigényesek lehetnek.

Skinpen mikrótűs kezelés

Welcome on board @theskinpen!

SkinPen kollagén indukciós terápia. Minden eddigi ismert mikrotűs eszköznél hatékonyabb. 2 millió  aprócska tűszúrás okozza azokat a mikrosérüléseket, amelyek beindítják a bőr szöveteinek természetes regenerációs folyamatait. Ez a szám akár hússzorosa is lehet az eddig ismert és használt, hasonló elven működő eszközök szúrás számának.

 • Akne-hegek
 • Ráncok, finom vonalak az arc és nyak, dekoltázs területén
 • (Melasma) Pigmentációs eltérések) 
 • Vitiligo
 • Napkárosodásból eredő pigmentfoltok
 • Sebészeti hegek

Intraceuticals

Oxigéninfúziós arckezelés, feltöltés | Kardashian kezelés

Az Intraceuticals azonnali, látványos segítséget nyújt minden bőrtípusra, javítva annak struktúráját. A  magas nyomású oxigén használata segíti a hatóanyagok bejutását az arcbőr mély rétegeibe. 

Az Intraceuticals® feltöltés olyan speciális orvos-kozmetikai bőrfeltöltő arc-, nyak-, dekoltázs- vagy testkezelés, ami a teljes kötőszöveti állomány erősítését, fiatalítását, a fibroblaszt sejtek stimulációját, sejtregenerációt, a finom vonalakat és ráncokat célozza meg, és drámaian fokozza a bőr hatóanyag-felvevő képességét, teljes és hosszan tartó hidratációját. A 2 bar nyomáson érkező, hyperbar technológiával működő, sejthűtéssel dolgozó pisztoly segítségével egy kellemes kezelés során oxigén belövése történik célirányos hatóanyaggal, egészen a bőralja rétegig! Az Intraceuticals Fiatalító Feltöltés® orvos-kozmetikai technológia alkalmazásával a bőrsejtek öregedése megállítható, a teljes kötőszöveti állomány erősítése, regenerálása és a kollagén-elasztin szintézis sekentése történik. Eltűnnek az egyenetlen elszíneződések a bőr élénkebb és fényesebb lesz! Öregedést gátló technológia, amellyel világszerte hírességek tartják bőrüket frissen, fiatalosan sugárzó állapotban. Az Intraceuticals® forradalmian új non-invazív professzionális arcépítési módszer, biztonságos és természetes megoldás, élettani hatású bőrfiatalítás, problémamegoldás.

ZO® Skin Health

A ZO Skin Health filózófiájának központi eleme egy olyan arcápolási rutin , amely ciklikus körfolyamatként érvényesülve segít az egészséges bőr kialakításában ás fenntartásában.

Bőrterápiás és bőrápoló rendszere egyénre szabott tanácsadás és szakorvosi felügyelet mellett a bőr egészséges működésének helyreállítására és fenntartására törekszik. A Dr. Zein Obagi iránymutatása mellett kifejlesztett termékekben megtalálható hatóanyagok egyedülálló összetétele, valamint a speciális bejuttatási technológiák alkalmazása lehetővé teszi, hogy – kortól és nemtől függetlenül – mindenki megtapasztalhassa a hosszútávon egészséges bőr élményét. A tudomány és bőrápolás közötti dinamikus kapcsolat a ZO® Skin Health, Inc. létének esszenciája, melynek célja a bőrproblémák hatékony megoldása, helyreállítva a bőr természetes funkcióit, létrehozva és egy életen át fenntartva az egészséges, szép bőrt.

Dr. Zein Obagi – gyakorló bőrgyógyász szakorvos, világhírű bőrápolási szakértő, kutató, könyvszerző, tanár – jelenleg a kaliforniai Beverly Hills-ben praktizál. Neki köszönhetőek azok a legmodernebb bőrápolási eljárások, szakmai protokollok és speciális termékek, amelyek célja az egészséges bőr helyreállítása. Szakmai pályafutása során több száz bőrgyógyászati előadást tartott, és több ezer orvos képzésében vett részt a világ számos táján.

Dr. Obagi nevéhez fűződik az egészséges bőr fogalmának definiálása, amely gyorsan elfogadásra és alkalmazásra került a bőrgyógyászat és plasztikai sebészet területén. Segítségével lehetővé vált a jobb kezelési eredmények elérése, hiszen a szakemberek célzottabb megoldásokat tudnak javasolni a pácienseik panaszaira.